Projectes i contractes

  • "Estudio de la situación de la disciplina en los centros educativos de Baleares en alumnos de edad 12-16", 1998-1999. Investigador principal: Rigo Carratalá, E.. Programa no específico. Conselleria d'Educació, Cultura i Esports del Govern Balear Universitat de les Illes Balears.
  • "Conocimiento, percepción y actitudes en relación a la familia en los jóvenes de Mallorca, en el periodo de edad 14-17", 1998-1999. Investigador principal: Rigo Carratalá, E.. Programa no específico. Universitat de les Illes Balears Comissió de Cultura i Educació. Consell Insular deMallorca.
  • "Temps lliure i oci", 1998-1999. Investigador principal: Eduard Rigo. Programa no específico. INSTITU DE SERVEIS SOCIALS I ESPORTS DEL CONSELL INSULAR DE MALLORCA. Contracte.
  • "Anàlisi dels problemes de convivència i disciplina en els centres educatius de la Comunitat de les Illes Balears, en els nivells d'ESO", 1998-1999. Investigador principal: Eduardo Rigo Carratalá. Ajuts a la Recerca. Govern de les Illes Balears. Projecte.